Wat je gaat doen
Als locatiemanager ben je verantwoordelijk voor het organiseren en aansturen van de werkzaamheden in 4 kassen (50ha). Je zorgt ervoor dat de geoogste paprika’s voldoen aan de kwaliteitseisen en dat medewerkers optimaal worden ingezet. Samen met je teamleiders ben je dagelijks aanwezig op de werkvloer en zorg je ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.
Je werkzaamheden:
Plannen en organiseren: Op basis van de verwachte productie vertaal je deze naar een dagelijkse arbeidsplanning voor jouw locatie. Hiervoor heb je nauw contact met de personeelsplanner en coördinator van het uitzendbureau.
Team aansturen: Je coacht en ondersteunt de teamleiders en medewerkers, in totaal rond de 100 personen. Je bent verantwoordelijk voor een prettige en veilige werkomgeving en stimuleert persoonlijke ontwikkeling.
Bewaken van kwaliteit en normen: Je zorgt ervoor dat de geoogste paprika’s voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen en dat de werkzaamheden conform de geldende normen worden uitgevoerd.
Samenwerken:
- Je hebt een korte lijn met jouw collega locatiemanagers. Je rapporteert aan de head of operations.
- Daarnaast heb je veelvuldig contact met team teelt over de teeltplanning en voorzie je hen van cruciale informatie over de gewassen.
- Verder onderhoud je nauw contact met collega’s in de verwerkingshal waarbij je hen proactief informeert over afwijkingen in oogstplanningen.
Locatiebeheer: Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de locatie, het beheer van materialen en een nette werkplek.